Assortiment

Koekjes voor bij de koffie, bij de thee of als tussendoortje. Veldt biedt je volop keuze. Wat we allemaal in huis hebben? Lees hieronder meer en bekijk onze koekshop.

 

 

Amandelkoekjes

Weespermoppen, bitterkoekjes, hoefjes, vanille-nootjes, Wellingtons en Paleis banket. Bereid met honderd procent amandelspijs, van de zuiverste amandelen. Speciaal geselecteerd en volgens de strengste kwaliteitseisen. Naast onze ambachtelijke bitterkoekjes is er een Italiaanse amandelvariant. De met de hand gevormde rotsvormige Padrino is er in de smaken: limoen, pistache, aardbei, sinaasappel, straciatella en hazelnoot.
 

Roomboterkoekjes

Pitmoppen, kletskoppen, Chocodruppels, Pain ‘d amande,  koggetjes, kleine Romeo’s of gewoon de sprits. Welke roomboterkoekjes we ook bakken, we gebruiken verse roomboter en scharreleieren. Dat zorgt voor het lekkerste resultaat. En omdat de kleine Romeo er al is, stapt ook de kleine Julia in het assortiment.
 

Roomboter zoute/kaas koekjes

Een lekker tussendoortje? Ook van onze zoute en kaaskoekjes word je gelukkig. Fijnproevers kennen onze succesnummers: kerriezoutjes, zoute krakelingen, Bombayzoutjes, kaasvlinders, kaasstengels, zoute amandelstengels en minizoutjes. Proef ook de Kaaspikantjes, bereid met echte oude kaas,heerlijk bij een glas wijn.
 

Seizoenskoekjes

De laatste maanden van het jaar kunnen niet zonder de traditionele seizoenskoekjes. Onze speculaasjes (met of zonder amandelen) en kerstkransjes vergroten de feestvreugde. Gebakken met lekkerste speculaaskruidenof gedecoreerd met de lekkerste amandelschaafsel. Zo garanderen wij de ultieme smaak.
 

Overzicht bestelling

Er zijn nog geen producten in de winkelwagen.

Bestel!

Adres

Gildetrom 18
3905 TC Veenendaal
Tel. (0318) 514608
info@koekjesbakkerij.nl